Jessen chipotle-ranch nachopelti

400 g jauhelihaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 mieto chili tai punainen paprika

1 tlk paseerattua tomaattia

1 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

1 tl juustokuminaa

1/2 tl paprikajauhetta

nachoja

1 prk Jesse chipotle-ranch majoa

1 avokado

maissia

tuoretta korianteria

cheddarjuustoa

Kuori ja silppua sipuli, valkosipuli ja chili (tai paprika). Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää chili/paprika ja jatka paistamista hetki.

Lisää jauheliha pannulle ja paista, kunnes se on kypsää. Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla ja paprikajauheella.

Kaada paseerattu tomaatti joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes kastike hieman sakenee.

Levitä nachot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lusikoi päälle jauhelihakastiketta ja ripottele pinnalle runsaasti raastettua cheddar-juustoa.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Kuori ja viipaloi avokado. Lisää paistetun nachopellin päälle maissia, avokadoviipaleita ja tuoretta korianteria. Lusikoi lopuksi päälle reilusti Jesse chipotle-ranch -majoneesia.

Tarjoa nachopelti lämpimänä suoraan pelliltä tai annostele. 



TOIVO MEITÄ LÄHIKAUPPAASI!

Jos lähikaupastasi ei
vielä löydy Jessen majotuotteita, voit toivoa niitä valikoimiin.

JK-TUORETALO OY

Copyright © Jessemajo.fi